EXTEND LAPLÁBAS ASZTALOKAz asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan figyelembe veszi a funkcionális igényeket. A méretvariációk segítségével optimálisan berendezhetők vele a különböző terű irodák.

Kialakításuk szerint az alábbi csoportokba sorolhatók: szögletes asztalok, belső íves asztalok, vezetői asztalok és tárgyaló asztalok. Szélességük 900 mm-től egészen 1980 mm-ig terjed a laplábas kiviteltől a fémlábas variációkig. Az új vezetői asztaloknál és vezetői tárgyalóasztaloknál az anyagvastagság 36mm. Méretük 2000-2400mm-ig terjed.

A lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek, tárgyalóelemek, hosszabbító elemek, kapcsolható elemek. 

Az asztallapok és a lap lábszerkezetek kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalán laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, amely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. A lábak lehetnek lapraszerelt laplábak, csőlábak valamint fém lábak 18 mm vastag lapkötővel, vagy fémlábak fém gerendával. Az asztalok mind a négy fajta lábszerkezetnél 740 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése száraz köldökcsappal, valamint excenteres összehúzó vasalattal történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az irodai munkát különböző kiegészítők, toronytartók, utólag is felszerelhető faforgácslapból készült klaviatúratartók, asztalba süllyeszthető elektromos csatlakozók, szövetes hangelnyelő paravánok teszik kényelmessé. 

Az asztal toldatok szintezhető csőlábakkal vannak ellátva és 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral vannak összerögzítve. Kérésre 60 mm átmérőjű kábeldugóval és kábelcsatorna sínnel, valamint laplábas asztalok igény esetén földig érő kötővel (jelölése: FK) is ellátjuk asztalainkat.

Színválaszték

Az „EXTEND” laplábas asztalok részletes elemjegyzéke az alábbi képeken tekinthetők meg.