VÉNUSZ LAPLÁBAS ASZTALOK

Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez. 

Az asztallapok és a lap lábszerkezetek a nagy stabilitás érdekében kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Az asztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése száraz köldökcsappal, valamint excenteres összehúzó vasalattal történik. Azösszeépítés helyszínén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az elrendezési lehetõségeket bõvíti az asztal toldatok sokfélesége. 

A toldatok lehetnek sarokelemek (45, 60, 90, 120°-os kialakításban), tárgyalóelemek, hosszabbító elemek, kapcsolható elemek, toldalékok sarkos és kerekített kivitelben. Az irodai munkát különbözõ kiegészítõk, pultok, monitortartó, toronytartó, klaviatúratartók teszik kényelmessé. Az asztal toldatok csõlábai szintezhetõk. A toldatokat az asztalokhoz 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral kell rögzíteni. Kérésre 60 mm átmérõjû kábelátvezetõvel is ellátjuk asztalainkat.

Színválaszték

A „VÉNUSZ” laplábas asztalok részletes elemjegyzéke az alábbi képeken tekinthetők meg.