Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A Image Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése,
böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az Image Kft. weboldalának (www.irodabutorcentrum.hu) tartalma –különös tekintettel a saját szerkesztésű cikkek, bejegyzések, fotók és videók szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.
Az Image Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az Image Kft.  azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
Az Image Kft.  az itt szereplő adatok teljességéért, pontosságáért felelősséget nem vállal.
Nem tartozik továbbá felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy, egyéb hasonló okból kifolyólag származnak.
Minden itt közölt információ megváltoztatása, visszavonása vagy aktualizálása minden előzetes értesítés nélkül is lehetséges.
Az Image Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezel.
Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az Image Kft. -hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Image Kft. nyilvántartsa és kezelje.