VÉNUSZ FÉMLÁBAS ASZTALOK

Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez.

Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS rendszerű élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Az asztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak színválasztéka: porszórt-festett fekete és alumínium színezetű.

A lapkötő 18 mm vastag forgácslapból készül, színe az asztallap színével megegyező, excenterek segítségével kapcsolódik a fémlábakhoz. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. A lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek (45, 60, 90, 120°-os kialakításban), tárgyalóelemek, hosszabító elemek, kapcsolható elemek, toldalékok sarkos és kerekített kivitelben. Az irodai munkát különböző kiegészítők, pultok, monitortartó, toronytartó, klaviatúratartók teszik kényelmessé. Az asztal, toldatok csőlábai szintezhetők. A toldalékokat az asztalokhoz 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral kell rögzíteni. Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel és kábelcsatorna sínnel is ellátjuk asztalainkat. Ezüst színű kábelfelvezető segít a padozatból az elektromos kábeleket a kábelátvezetőhöz írányítani.

Színválaszték

A „VÉNUSZ” fémlábas asztalok részletes elemjegyzéke az alábbi képeken tekinthetők meg.